Over ons

Het woord "Gentle" in Gentle Innovations is heel bewust gekozen. Gentle staat voor handelen met stijl, voor vriendelijkheid, aandacht en gematigdheid. De "Gentleman benadering" staat voor het denken op lange termijn. "Gentle" is hoe er wordt gewerkt, "Innovations" is het product.

Innoveren, ontzorgen en ondernemen

Innoveren, ontzorgen en ondernemen zitten in het DNA van Gentle Innovations. Innoveren is onze passie, vooruitgang door keer op keer te vragen: "waar staan we nu en waar willen we naartoe?" Ontzorgen zoals je verwacht van een gentleman: niet van het kastje-naar-de-muur, maar ervoor zorgen dat alles zo optimaal mogelijk geregeld is, zonder dat het nodig is om je hier druk over te maken. Ondernemen omdat het leuk is: samen een proces aangaan om tot een resultaat te komen dat je alleen niet zou kunnen bereiken. Gentle Innovations staat voor innoveren, ontzorgen en ondernemen. Deze drie kernwaarden zitten diep in ons DNA verweven.

Webtechnologie

Gentle Innovations focust zich op software voor het web. Het web heeft zich ontwikkeld van het digitale visitekaartje tot een volwassen platform om interne en externe bedrijfsprocessen te ondersteunen. Gentle Innovations focust zich op het op een slimme wijze ontwikkelen van duurzame en schaalbare oplossingen door gebruik te maken van het juiste technologische fundament en hoog in te zetten op de (technische) kwaliteit.

Renko Steenbeek

Renko Steenbeek

Het gezicht achter Gentle Innovations is Renko Steenbeek. Hij is van jongs af aan geïnteresseerd in de snelle ontwikkelingen in de ICT en begon op jonge leeftijd met het ontwikkelen van web software. Na zijn studie Bedrijfskundige Informatica en een baan bij Unica Installatietechniek heeft hij een periode in Australië gewoond. In Australië ontstond het idee om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Al snel kwam Renko in contact met Gijs Steenbeek en Adriaan van Walderveen met wie Gentle Innovations het eerste belangrijke project mocht uitvoeren: Vetapp.

Gentle Innovations is in 2011 als eenmanszaak begonnen en is in 2012 als Besloten Vennootschap verder gegaan.
Mobiel: 06 245 031 33
rsteenbeek@gentle-innovations.nl
Algemene voorwaarden